top of page

Laptop @ TISM

Door sterk in te zetten op ICT middelen krijgt de leerkracht meer ruimte om de leerlingen te coachen. Zo worden ze aangemoedigd om samen kennis op te bouwen en uit te wisselen. Ze leren daarbij ook plannen en organiseren via de digitale agenda van Smartschool en kunnen online hun resultaten op de voet volgen. Gevolg, meer en sneller leren, met meer plezier én een gevoel van succes!

TISM-3 kopiëren.jpg

Op deze pagina kan u alles nog eens rustig nalezen in onze infobrochure. U kan, via onderstaande link, ook de laptop bestellen. Tenslotte sommen we ook alle specificaties nog eens op.

Specificaties

AMD Ryzen3 APU processor 5425U-processor (4 MB cache, maximaal 3,7 GHz)
Dit is een bewuste keuze om de prijs van het toestel zo laag mogelijk te houden. De meerprijs van een snellere processor is moeilijk te verantwoorden omdat wij ook veel ‘cloud’-toepassingen gebruiken die zeer weinig rekenkracht vergen, ondanks de hardnekkige perceptie.

33,8 cm (13,3 inch) wled-backlit FHD (1920 x 1080) IPS-touchscreen, Brightview
Dit formaat is de middenweg tussen grootte, mobiliteit, gewicht en de plaats op een bank in de klas. Antiglare om de weerkaatsing in het scherm te beperken. De resolutie is hoog voor een 13,3” scherm en zorgt voor een aangename en scherpe kijkervaring.

8 GB DDR4, 3200 SDRAM (2x SODIMM beschikbare sloten)
8 GB werkgeheugen is voldoende voor een vlotte simultane werking van een gemiddeld aantal toepassingen.

256 GB SSD harddisk
De schijfgrootte is ruim voldoende voor het installeren van de nodige applicaties (Inventor, EPLAN, AutoCAD, …). Alle data (documenten, foto’s, enz.) kan worden opgeslagen op de 1TB opslagruimte van de standaard aanwezige 1TB OneDrive (Office365) cloudopslag.

Battery, up to 12hr (51Wh)
Batterij met 4 jaar garantie. Een toestel uit de detailhandel heeft dikwijls een beperking voor garantie op de batterij tot 6 maanden.

Afmetingen/Gewicht
B x D x H: 30, 5 x 21,68 x 1,97 cm. Gewicht: 1,51 kg
 
Hoes voor fysieke bescherming
Inbegrepen is een hoogwaardige beschermtas om schade te beperken.


 

bottom of page