Inschrijvingen – UPDATE

Inschrijven eerste graad ONLINE mogelijk vanaf 20 april 2020.

Inschrijven 2de en 3de graad mogelijk vanaf maandag 18 mei 2020.

Omwille van de covid-19 maatregelen hebben we onze opendeurdag van 10 mei moeten afgelasten. Dit is jammer want het ontneemt u de kans om onze school te bezoeken en bijkomende vragen te stellen. Fysiek inschrijven op school is voorlopig ook niet toegestaan. Daarom kiezen we ervoor om jullie de kans te geven via digitale weg in te schrijven, nadien nemen we dan nog contact met u op. We overwegen om bijkomende infomomenten in te richten maar zijn hiervoor afhankelijk van het verloop van de covid-19 maatregelen, zodra hier meer duidelijkheid is zal u dit ook via deze weg vernemen. Overweegt u een inschrijving maar zit u nog met vragen? Vanaf maandag 20 april is er opnieuw permanentie en kan u de school terug bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 16.00 uur, woensdag tot 12.00 uur. In alle scholen van de scholengemeenschap starten de inschrijvingen op afstand (digitaal) voor het eerste leerjaar A en het eerste leerjaar B te op maandag 20 april om 8.00 uur. Voor de andere leerjaren (2de tot en met het zevende leerjaar) starten de inschrijvingen op maandag 18 mei 2020 om 8.00 uur. Wij informeren u verder via onze website. Afhankelijk van de maatregelen zullen deze ook digitaal dan wel op school gebeuren.

Meer info: https://www.tismbree.be/?page_id=4880

 

Onze scholengemeenschap Sint-Michiel met scholen in Bocholt, Bree en Peer werkt sinds 1 september 2019 onder hetzelfde schoolbestuur (Katholiek Onderwijs Sint-Michiel, afgekort KOSM). Er zijn nieuwe structuren opgezet om de bestaande samenwerking verder te bevorderen en de scholen nog meer te ondersteunen in hun pedagogische taken. Onze leraren gaan iedere dag opnieuw voluit voor kwalitatief goed onderwijs, hierin ondersteund door moderne, uitdagende leeromgevingen. U kan dus met een gerust gemoed uw zoon of dochter aan ons toevertrouwen.

Print Friendly, PDF & Email
%d bloggers liken dit: