TISM loopt zich warm op de ‘Warmathon’

Op 19 december steunde een geel leger leerlingen en leerkrachten van TISM ‘De Warmste Week’ van Music For Life. In Kiewit werd er ‘warmgelopen’ voor meer dan 1.000 goede doelen. Lopen, stappen, joggen: het maakte niet uit. Onder de warme, aanmoedigende woorden van presentatoren Cath Luyten en Stijn Vlaeminck werden heel wat rondjes van 2,4km afgemaald. MNM Start to DJ-winnaars Freaquency en Avalonn zorgden samen met DJ Shizzle Le Sauvage voor de perfecte loopbeats. Er was dus heel wat ambiance op en naast het parcours. Op de schans kon je een welverdiende ‘High Five For Life’ van Cath, Stijn of zelfs van tienkampatleet Hans van Alphen krijgen. Ook in de 4 andere Vlaamse provinciesteden werd in dezelfde week deze activiteit georganiseerd. In Hasselt werd in totaal 53.130 euro opgehaald. Een dikke proficiat aan alle TISM-deelnemers!

Print Friendly, PDF & Email
%d bloggers liken dit: