Inschrijven

Aanmelden en inschrijven 2023-2024

Het inschrijfrecht bepaalt dat elke school in Vlaanderen op voorhand haar capaciteit, dat is het aantal dat leerlingen dat toegelaten wordt in hun eerste graad, kenbaar maakt. De capaciteit voor onze school, voor het eerste leerjaar A, is bepaald op 100. De capaciteit voor onze school, voor het eerste leerjaar B, wordt bepaald op 20.

Er is een aanmeldperiode voor het eerste jaar, die start op 27 maart en loopt tot 21 april. Schrijf je na de aanmeldperiode in voor de A- of B-stroom dan kom je automatisch op een wachtlijst terecht.  Meer info over deze aanmeldperiode kan je vinden via deze link.  

Inschrijven kan online via een formulier dat vanaf 16 mei beschikbaar komt op deze website. Vanaf die datum kan het tijdens de schooluren of na een telefonische afspraak ook fysiek op school.

Er is een wettelijke regeling voor voorrangsgroepen (broers en zussen van huidige leerlingen). Deze moeten zich, enkel voor het eerste jaar, ook aanmelden binnen de voorziene procedure.

Inschrijven kan vanaf 16 mei online op een moment dat voor u past. Indien u online hebt ingeschreven ontvangt u van ons na enkele dagen een bevestigingsmail, zo weet u dat de inschrijving in orde is. Nadien nemen we telefonisch contact op om de inschrijving definitief in orde te brengen.

Inschrijven kan ook op school op onderstaande momenten. Wilt u graag bijkomende inlichtingen dan kan u ook op deze momenten telefonisch contact opnemen met ons:

In april, mei en juni 2023                             Tijdens schooluren tot 16.00 uur of na telefonische afspraak.

In juli 2023                                                         Maandag 3 juli, dinsdag 4 juli tijdens schooluren tot 16.00 uur en woensdag 5 juli tijdens de schooluren tot 12.00 uur.

In augustus 2023                                             Van woensdag 16 augustus tot en met donderdag 31 augustus tijdens schooluren tot 16.00 uur.

Vanaf september 2023                                 Tijdens schooluren tot 16.00 uur of na telefonische afspraak.

Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om ons op deze momenten telefonisch te contacteren dan mag u een mailtje sturen naar info@tismbree.eu en uw contactgegevens achterlaten. Wij nemen dan graag zelf contact met u op.

Inschrijven voor het schooljaar 2022 – 2023 kan niet meer.

Wat betreft de inschrijvingen voor volgend schooljaar, volgt u de info die binnenkort op onze website verschijnt.

Omwille van het groot aantal inschrijvingen hebben we voor sommige richtingen een capaciteit bepaald of moeten volzet verklaren. Hiermee willen we de onderwijskwaliteit binnen onze school bewaken. Hieronder kan u een overzicht vinden van deze studierichtingen.

Voor studierichtingen die volzet zijn verklaard is aanmelden voor een wachtlijst mogelijk, inschrijven niet meer. U neemt hiervoor best telefonisch contact op met onze school.   

 

Voor het structuuronderdeel TSO Mechanica Elektriciteit is de capaciteit voor het eerste leerjaar van de tweede graad TSO Mechanische Technieken  (3 Mechanische Technieken) bepaald op 20, hier zijn nog vier plaatsen vrij.

Voor het structuuronderdeel TSO Mechanica Elektriciteit is inschrijven niet meer mogelijk voor het eerste leerjaar van de tweede graad TSO Elektro Mechanische Technieken  (3 Elektro Mechanische Technieken) hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 20, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel TSO Houttechnieken is inschrijven niet meer mogelijk voor het eerste leerjaar van de tweede graad TSO Hout (3 Houttechnieken) hier hebben we onze capaciteit bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel BSO Hout is inschrijven niet meer mogelijk voor het eerste leerjaar van de tweede graad BSO Hout (3 Hout) hier hebben we onze capaciteit bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel BSO Mechanica Elektriciteit is inschrijven niet meer mogelijk voor het eerste leerjaar van de tweede graad BSO Mechanica  (3 Mechanica) hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 20, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel TSO Mechanica Elektriciteit is inschrijven niet meer mogelijk voor het tweede leerjaar van de tweede graad TSO Elektro Mechanische Technieken  (4 Elektro Mechanische Technieken) hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 12, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is inschrijven niet meer mogelijk voor het  tweede leerjaar van de tweede graad BSO Hout (4 Hout), hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is inschrijven niet meer mogelijk voor het eerste leerjaar van de derde graad BSO Hout (5 Hout), hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is inschrijven niet meer mogelijk voor het tweede leerjaar van de derde graad BSO Hout (6 Hout), hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel BSO Hout is de capaciteit voor het derde leerjaar van de derde graad BSO Meubelgarneren  (7 Meubelgarneren) bepaald op 16, hier is nog één plaats vrij.

 

 

Print Friendly, PDF & Email