Inschrijvingen!

Inschrijvingen 2022-2023

Inschrijven kan online via een formulier dat u kan terugvinden op deze website. Het kan ook fysiek op school tijdens de schooluren of na een telefonische afspraak.

Het inschrijfrecht bepaalt dat elke school in Vlaanderen op voorhand haar capaciteit, dat is het aantal dat leerlingen dat toegelaten wordt in hun eerste graad, kenbaar maakt. De capaciteit voor het eerste leerjaar (A- en B-stroom) van onze school wordt bepaald op 120 leerlingen.

Inschrijven kan online op een moment dat voor u past. Indien u online hebt ingeschreven ontvangt u van ons na enkele dagen een bevestigingsmail, zo weet u dat de inschrijving in orde is. Nadien nemen we telefonisch contact op om de inschrijving definitief in orde te brengen.

 

Inschrijven kan ook op school op onderstaande momenten. Wilt u graag bijkomende inlichtingen dan kan u ook op deze momenten telefonisch contact opnemen met ons:

 

In april, mei en juni 2022                           Tijdens schooluren tot 16.00 uur of na telefonische afspraak.

In juli 2022                                                  Vrijdag 1 juli, maandag 4 juli en dinsdag 5 juli tijdens schooluren tot 16.00 uur.

In augustus 2022                                        Van dinsdag 16 augustus tot en met woensdag 31 augustus tijdens schooluren tot 16.00 uur.

Vanaf september 2022                               Tijdens schooluren tot 16.00 uur of na telefonische afspraak.

Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om ons op deze momenten telefonisch te contacteren dan mag u een mailtje sturen naar info@tismbree.eu en uw contactgegevens achterlaten. Wij nemen dan graag zelf contact met u op.

Omwille van het groot aantal inschrijvingen hebben we voor sommige richtingen een capaciteit bepaald of moeten volzet verklaren. Hiermee willen we de onderwijskwaliteit binnen onze school bewaken. Hieronder kan u een overzicht vinden van deze studierichtingen.

Voor studierichtingen die volzet zijn verklaard is aanmelden voor een wachtlijst mogelijk, inschrijven niet meer. U neemt hiervoor best telefonisch contact op met onze school.   

 

Voor het structuuronderdeel TSO Mechanica Elektriciteit is de capaciteit voor het eerste leerjaar van de tweede graad TSO Mechanische Technieken  (3 Mechanische Technieken) bepaald op 20, hier zijn nog vier plaatsen vrij.

Voor het structuuronderdeel TSO Mechanica Elektriciteit is inschrijven niet meer mogelijk voor het eerste leerjaar van de tweede graad TSO Elektro Mechanische Technieken  (3 Elektro Mechanische Technieken) hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 20, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel TSO Houttechnieken is inschrijven niet meer mogelijk voor het eerste leerjaar van de tweede graad TSO Hout (3 Houttechnieken) hier hebben we onze capaciteit bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is de capaciteit voor het eerste leerjaar van de tweede graad BSO Hout (3 Hout) bepaald op 24, hier zijn nog vier plaatsen vrij.

Voor het structuuronderdeel TSO Mechanica Elektriciteit is inschrijven niet meer mogelijk voor het tweede leerjaar van de tweede graad TSO Elektro Mechanische Technieken  (4 Elektro Mechanische Technieken) hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 12, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is inschrijven niet meer mogelijk voor het  tweede leerjaar van de tweede graad BSO Hout (4 Hout), hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is inschrijven niet meer mogelijk voor het eerste leerjaar van de derde graad BSO Hout (5 Hout), hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is inschrijven niet meer mogelijk voor het tweede leerjaar van de derde graad BSO Hout (6 Hout), hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel BSO Hout is de capaciteit voor het derde leerjaar van de derde graad BSO Meubelgarneren  (7 Meubelgarneren) bepaald op 16, hier is nog één plaats vrij.

 

 

Print Friendly, PDF & Email