Inschrijvingen!

Inschrijvingen 2021-2022

 • Voor het tweede leerjaar A Stem-technieken met het keuzepakket Hout-Bouw (2A-STHB) is de capaciteit bepaald op 22, deze capaciteit is bereikt, inschrijven is niet meer mogelijk. 
 • Voor het structuuronderdeel BSO hout is de capaciteit voor het eerste leerjaar van de tweede graad BSO Hout (3 Hout) bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt, inschrijven is niet meer mogelijk.
 • Voor het structuuronderdeel TSO Elektromechanische Technieken is de capaciteit voor het eerste leerjaar van de tweede graad TSO Elektromechanische technieken (3EMT) bepaald op 14, deze capaciteit is bereikt, inschrijven is niet meer mogelijk.
 • Voor het structuuronderdeel BSO hout is de capaciteit voor het tweede leerjaar van de tweede graad BSO Hout (4 Hout) bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt, inschrijven is niet meer mogelijk.
 • Voor het structuuronderdeel BSO hout is de capaciteit voor het eerste leerjaar van de derde graad BSO Hout (5 Hout) bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt, inschrijven is niet meer mogelijk.
 • Voor het zevende specialisatiejaar Industrieel Onderhoud BSO (7IO) is de capaciteit bepaald op 14 leerlingen, deze capaciteit is bereikt, inschrijven is niet meer mogelijk. 

Inschrijven is omwille van covid-19 enkel online mogelijk!

Inschrijven kan via een formulier dat vanaf 19 april beschikbaar komt op deze website.

Het inschrijfrecht bepaalt dat elke school in Vlaanderen op voorhand haar capaciteit, dat is het aantal dat leerlingen dat toegelaten wordt in hun eerste graad, kenbaar maakt. De capaciteit voor het eerste leerjaar (A- en B-stroom) van onze school wordt bepaald op 120 leerlingen.

Er is een wettelijke regeling voor voorrangsgroepen (broers en zussen van huidige leerlingen). Deze kunnen zich, enkel voor het eerste jaar, voor schooljaar 2021-2022 inschrijven vanaf 15 maart 2021.

Voor alle leerlingen die niet tot deze voorrangsgroepen behoren (Voor alle leerjaren van 1 tot 7), starten de inschrijvingen op 19 april 2021.

 • Voor het structuuronderdeel BSO hout is de capaciteit voor het eerste leerjaar van de tweede graad BSO Hout (3 Hout) bepaald op 24.
 • Voor het structuuronderdeel BSO hout is de capaciteit voor het tweede leerjaar van de tweede graad BSO Hout (4 Hout) bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt, inschrijven is niet meer mogelijk.
 • Voor het structuuronderdeel BSO hout is de capaciteit voor het eerste leerjaar van de derde graad BSO Hout (5 Hout) bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt, inschrijven is niet meer mogelijk.

Omwille van de covid-19 maatregelen is inschrijven voor schooljaar 2021-2022 enkel online mogelijk. U kan hiervoor vanaf 19 april een inschrijfformulier vinden op onze website. Nadat u online hebt ingeschreven ontvangt u van ons na enkele dagen een bevestigingsmail, zo weet u dat de inschrijving in orde is. Nadien nemen we telefonisch contact op om de inschrijving definitief in orde te brengen.

Wilt u graag bijkomende inlichtingen dan kan u telefonisch contact opnemen met ons op volgende momenten:

 • In maart, april, mei en juni 2021             Tijdens schooluren tot 16.00 uur of na telefonische afspraak.
 • In juli 2021                                                Van donderdag 1 juli tot en met maandag 5 juli tijdens schooluren tot 16.00 uur.
 • In augustus 2021                                      Van maandag 23 augustus tot en met dinsdag 31 augustus tijdens schooluren tot 16.00 uur.
 • Vanaf september 2021                             Tijdens schooluren tot 16.00 uur of na telefonische afspraak.

Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om ons op deze momenten telefonisch te contacteren dan mag u een mailtje sturen naar info@tismbree.eu en uw contactgegevens achterlaten. Wij nemen dan graag zelf contact met u op.

 

Print Friendly, PDF & Email