Inschrijvingen!

Inschrijvingen 2020-2021

Inschrijven is omwille van covid-19 enkel mogelijk na telefonische afspraak!

Omwille van de covid-19 maatregelen is fysiek inschrijven op school enkel mogelijk na telefonische afspraak. U mag hiervoor tijdens de schooluren telefonisch contact opnemen. We zijn telefonisch bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 16.00 uur, woensdag tot 12.00 uur. Heeft u niet de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen tijdens deze uren, dan mag u ook een mail sturen met uw telefoonnummer en de uren dat we u kunnen bereiken, we nemen dan zelf contact met u op.  mail: info@tismbree.eu.

Voor het tweede jaar A-stroom is inschrijven niet meer mogelijk voor het tweede leerjaar van de eerste graad A-stroom voor basisoptie STEM-technieken met keuzepakket Hout Bouw (2A-STHB) hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 12, deze capaciteit is bereikt.

Voor het tweede jaar B-stroom is de capaciteit voor het tweede leerjaar van de eerste graad B-stroom STEM-technieken (2B-ST) bepaald op 38, hier is nog één vrije plaats.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is de capaciteit voor het eerste leerjaar van de tweede graad BSO Hout (3 Hout) bepaald op 24, hier zijn nog vier plaatsen vrij.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is de capaciteit voor het eerste leerjaar van de tweede graad BSO Basismechanica (3 BM) bepaald op 20, hier zijn nog twee plaatsen vrij.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is de capaciteit voor het tweede leerjaar van de tweede graad BSO Hout (4 Hout) bepaald op 24, hier is nog één plaats vrij.

Voor het structuuronderdeel TSO Houttechnieken is inschrijven niet meer mogelijk voor het tweede leerjaar van de tweede graad TSO Hout (4 Houttechnieken) hier hebben we onze capaciteit bepaald op 12, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel TSO Mechanische Technieken is inschrijven niet meer mogelijk voor het tweede leerjaar van de tweede graad TSO Mechanische Technieken (4 Mechanische Technieken) hier hebben we onze capaciteit bepaald op 16, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is inschrijven niet meer mogelijk voor het eerste leerjaar van de derde graad BSO Hout (5 Hout), hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel TSO Elektromechanica is inschrijven niet meer mogelijk voor het tweede leerjaar van de derde graad elektromechanica (6EM), hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt.

Het inschrijfrecht bepaalt dat elke school in Vlaanderen op voorhand haar capaciteit, dat is het aantal dat leerlingen dat toegelaten wordt in hun eerste graad, kenbaar maakt. De capaciteit voor het eerste leerjaar (A- en B-stroom) van onze school wordt bepaald op 250 leerlingen.

Inschrijvingen 2021-2022

Inschrijven is omwille van covid-19 enkel online mogelijk!

Inschrijven kan via een formulier dat vanaf 19 april beschikbaar komt op deze website.

Het inschrijfrecht bepaalt dat elke school in Vlaanderen op voorhand haar capaciteit, dat is het aantal dat leerlingen dat toegelaten wordt in hun eerste graad, kenbaar maakt. De capaciteit voor het eerste leerjaar (A- en B-stroom) van onze school wordt bepaald op 120 leerlingen.

Er is een wettelijke regeling voor voorrangsgroepen (broers en zussen van huidige leerlingen). Deze kunnen zich, enkel voor het eerste jaar, voor schooljaar 2021-2022 inschrijven vanaf 15 maart 2021.

Voor alle leerlingen die niet tot deze voorrangsgroepen behoren (Voor alle leerjaren van 1 tot 7), starten de inschrijvingen op 19 april 2021.

Omwille van de covid-19 maatregelen is inschrijven voor schooljaar 2021-2022 enkel online mogelijk. U kan hiervoor vanaf 19 april een inschrijfformulier vinden op onze website. Nadat u online hebt ingeschreven ontvangt u van ons na enkele dagen een bevestigingsmail, zo weet u dat de inschrijving in orde is. Nadien nemen we telefonisch contact op om de inschrijving definitief in orde te brengen.

 

Wilt u graag bijkomende inlichtingen dan kan u telefonisch contact opnemen met ons op volgende momenten:

 

In maart, april, mei en juni 2021             Tijdens schooluren tot 16.00 uur of na telefonische afspraak.

In juli 2021                                                     Van donderdag 1 juli tot en met maandag 5 juli tijdens schooluren tot 16.00 uur.

In augustus 2021                                          Van maandag 23 augustus tot en met dinsdag 31 augustus tijdens schooluren tot 16.00 uur.

Vanaf september 2021                               Tijdens schooluren tot 16.00 uur of na telefonische afspraak.

 

Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om ons op deze momenten telefonisch te contacteren dan mag u een mailtje sturen naar info@tismbree.eu en uw contactgegevens achterlaten. Wij nemen dan graag zelf contact met u op.

 

Print Friendly, PDF & Email