Inschrijvingen!

Inschrijvingen 2020-2021

Inschrijven is omwille van covid-19 enkel mogelijk na telefonische afspraak!

Omwille van de covid-19 maatregelen is fysiek inschrijven op school enkel mogelijk na telefonische afspraak. U mag hiervoor tijdens de schooluren telefonisch contact opnemen. We zijn telefonisch bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 16.00 uur, woensdag tot 12.00 uur. Heeft u niet de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen tijdens deze uren, dan mag u ook een mail sturen met uw telefoonnummer en de uren dat we u kunnen bereiken, we nemen dan zelf contact met u op.  mail: info@tismbree.eu.

Voor het tweede jaar A-stroom is inschrijven niet meer mogelijk voor het tweede leerjaar van de eerste graad A-stroom voor basisoptie STEM-technieken met keuzepakket Hout Bouw (2A-STHB) hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 12, deze capaciteit is bereikt.

Voor het tweede jaar B-stroom is de capaciteit voor het tweede leerjaar van de eerste graad B-stroom STEM-technieken (2B-ST) bepaald op 38, hier is nog één vrije plaats.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is de capaciteit voor het eerste leerjaar van de tweede graad BSO Hout (3 Hout) bepaald op 24, hier zijn nog vier plaatsen vrij.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is de capaciteit voor het eerste leerjaar van de tweede graad BSO Basismechanica (3 BM) bepaald op 20, hier zijn nog twee plaatsen vrij.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is de capaciteit voor het tweede leerjaar van de tweede graad BSO Hout (4 Hout) bepaald op 24, hier zijn nog twee plaatsen vrij.

Voor het structuuronderdeel TSO hout is inschrijven niet meer mogelijk voor het tweede leerjaar van de tweede graad TSO Hout (4 Hout) hier hebben we onze capaciteit bepaald op 12, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is inschrijven niet meer mogelijk voor het eerste leerjaar van de derde graad BSO Hout (5 Hout), hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel TSO Elektromechanica is inschrijven niet meer mogelijk voor het tweede leerjaar van de derde graad elektromechanica (6EM), hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt.

Het inschrijfrecht bepaalt dat elke school in Vlaanderen op voorhand haar capaciteit, dat is het aantal dat leerlingen dat toegelaten wordt in hun eerste graad, kenbaar maakt. De capaciteit voor het eerste leerjaar (A- en B-stroom) van onze school wordt bepaald op 250 leerlingen.

Print Friendly, PDF & Email