Digitaal & Innovatief

TISM, digitaal & innovatief, is al enkele jaren de school met de laptop. Leerlingen van het 3de jaar kopen sinds enkele jaren onder impuls van de school hun eigen laptop. Nu gaan we nog een stapje verder. Volgend schooljaar zullen alle leerlingen van TISM een laptop kunnen gebruiken. Vanaf 1 september 2021 ook de leerlingen van de 1ste graad.


Zij werken dan met een laptop van het type: Lenovo ThinkPad L14 – AMD Ryzen 3 Pro 4450u – 8 GB – 256 GB SSD. Belangrijk verschil met de anderen: de leerlingen van de 1ste graad kopen niet zelf een laptop, maar gebruiken er een die de school ter beschikking stelt. De ouders betalen enkel een waarborg van 50 EUR. Wanneer deze leerlingen in het 3de jaar komen, kopen zij ook hun eigen laptop via de school.


Met deze ‘digisprong’ wordt digitaal leren volledig geïntegreerd in de lessen op TISM. Zo zijn we niet enkel dé STEM-school, maar zelfs dé e-STEM-school van de regio.

Print Friendly, PDF & Email
%d bloggers liken dit: