TISM schenkt warmte aan woonzorgcentra

In normale omstandigheden konden de leerlingen van 1B en 2B van TISM het eerste trimester afsluiten met een project. Voor 1B stond dat dan in het teken van het thema ‘De feesttafel’. De 2B’ers maakten dan weer kennis met het thema ‘Anders dan anderen’, waarbij ze o.a. in enkele woonzorgcentra een handje zouden gaan toesteken. Helaas gooide corona roet in het eten. Toch bleven de leerlingen niet bij de pakken zitten en ontwierpen ze bij Beeld een kerstkaart en bij STEM maakten ze een houten kaarsenhouder waarop een bemoedigende spreuk gelaserd werd en de kerstkaart een plaatsje krijgt.

Dit geheel werd netjes verpakt en coronaveilig overhandigd in de woonzorgcentra ‘De Voorzienigheid (Bocholt)’ en ‘Gerkenberg (Bree)’, om er zowel de bewoners als het personeel in deze moeilijke tijd een hart onder de riem te steken.

Print Friendly, PDF & Email
%d bloggers liken dit: