Inschrijvingen 2020-2021

Inschrijven is omwille van covid-19 nog steeds enkel online mogelijk!

Omwille van de covid-19 maatregelen is fysiek inschrijven op school voorlopig nog niet toegestaan. Daarom kiezen we ervoor om jullie de kans te geven via digitale weg in te schrijven, nadien nemen we dan nog contact met u op. Overweegt u een inschrijving maar zit u nog met vragen? Vanaf maandag 24 augustus zijn we terug telefonisch bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 16.00 uur, woensdag tot 12.00 uur. U kan ons vanaf 17 augustus wel steeds bereiken via mail: info@tismbree.eu.

Voor het tweede jaar A-stroom is inschrijven niet meer mogelijk voor het tweede leerjaar van de eerste graad A-stroom voor basisoptie STEM-technieken met keuzepakket Hout Bouw (2A-STHB) hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 12, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is de capaciteit voor het eerste leerjaar van de tweede graad BSO Hout (3 Hout) bepaald op 24, hier is nog één vrije plaats.

Voor het structuuronderdeel BSO hout is inschrijven niet meer mogelijk voor het tweede leerjaar van de tweede graad en het eerste leerjaar van de derde graad BSO Hout (4 Hout  en 5 Hout), hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt.

Voor het structuuronderdeel TSO Elektromechanica is inschrijven niet meer mogelijk voor het tweede leerjaar van de derde graad elektromechanica (6EM), hier hebben we onze maximum capaciteit bepaald op 24, deze capaciteit is bereikt.

Het inschrijfrecht bepaalt dat elke school in Vlaanderen op voorhand haar capaciteit, dat is het aantal dat leerlingen dat toegelaten wordt in hun eerste graad, kenbaar maakt. De capaciteit voor het eerste leerjaar (A- en B-stroom) van onze school wordt bepaald op 250 leerlingen.

Print Friendly, PDF & Email
%d bloggers liken dit: