Leerlingen TISM vallen in de prijzen bij de Junior Journalist Wedstrijd

De opdracht van de Junior Journalist Wedstrijd van het Davidsfonds was dit jaar een fantasieverhaal schrijven met als thema “buren”. Enkele klassen uit het tweede jaar TISM deden mee. En met succes! Een eervolle vermelding was er voor Giel Grondelaers omwille van zijn originele insteek. De derde plaats was voor Seppe Truyen, hij ontving een bon voor een dagje Erperheide. De tweede plaats was voor Siebe Leen en Sverre Van Lee werd de winnaar. Zij mogen ook een dagje naar Erperheide en kregen een boek. Bovendien mocht Sverre zijn verhaal voorlezen en neemt hij deel aan de provinciale wedstrijd. Zijn verhaal werd door de jury bejubeld als origineel, mysterieus, spannend en treffend.

Print Friendly, PDF & Email
%d bloggers liken dit: