VLAAMSE HOUTPROEF

Op donderdag 25 april vond de achtste editie van de Vlaamse houtproef plaats. Deze proef is geen scholenwedstrijd. Het beroep van houtbewerker promoten en jongeren motiveren en stimuleren om in de houtsector te blijven en zich verder te verdiepen in de veelzijdigheden van het vak is de doelstelling van deze proef. Onze school nam met 32 vierdejaars, leerlingen van Hout en Houttechnieken, deel. De leerlingen werkten een volledige dag aan een project dat ze die dag pas voorgeschoteld kregen. Het werkstuk dat ze moet uit massief hout en plaatmateriaal samengesteld worden.

« 1 van 3 »

Op 16 mei worden de laureaten bekendgemaakt. Laten we hopen op alweer enkele winnaars.

Voor meer info kan u terecht op www.houtproef.be.

Een dikke proficiat aan alle deelnemers!

Print Friendly, PDF & Email
%d bloggers liken dit: