Oversteek lager school

Op donderdag 28 en vrijdag 29 maart bezochten bijna 300 basisschoolverlaters van verschillende scholen uit Bree, Bocholt en Oudsbergen de middenschool Heilig Hart en TISM. De leerlingen van het zesde leerjaar staan immers op het punt om een nieuwe stap in hun jonge leven te zetten. In TISM kregen de leerlingen 3 workshops aangeboden, waarin duidelijk werd wat het aanbod binnen 1A in TISM is. In de middenschool Heilig Hart kregen de leerlingen de kans om kennis te maken met 3 van de 8 keuzemogelijkheden, om zo te ontdekken waar hun interesses binnen 1A zouden liggen. 

« 1 van 6 »
« 1 van 17 »
« 1 van 4 »

Het bezoek was een succes en de leerlingen waren enthousiast. We hopen dat ze na vandaag een gerichte keuze voor het middelbaar – die aansluit bij hun talenten en mogelijkheden – kunnen maken. Op de opendeurdag van zondag 5 mei kunnen ze, samen met hun ouders, beide scholen verder verkennen.  

Print Friendly, PDF & Email
%d bloggers liken dit: