Project ‘Anders dan Anderen’

Op het einde van het eerste trimester volgden de leerlingen van het Beroepsvoorbereidend leerjaar gedurende 2 weken het project ‘Anders dan Anderen’.

Naast hun gewone lessen die binnen dit project kaderden, deden de leerlingen heel wat uitstappen.

In de rusthuizen van Bocholt en Gerkenberg entertainden de leerlingen de bewoners en op het Stift namen ze een kijkje bij Sint-Vincentius, dat instaat voor voedsel- en kledinghulp aan minderbedeelden van Bree-Bocholt-Meeuwen.

Op school ondervonden de leerlingen de beperkingen van een blinde aan de hand van een klassikaal blindenspel.  Tevens kregen ze via het thema ‘Sam en Lisa’ uitleg over mensen die anders geaard zijn en gaven de leerlingen onze oud-leerkrachten in het techniekenplein  uitleg om gezamenlijk een prachtige kerstkader in mekaar te knutselen.

« 1 van 4 »
« 1 van 2 »
Print Friendly, PDF & Email
%d bloggers liken dit: