Project ‘Anders dan Anderen’

Op het einde van het eerste trimester volgden de leerlingen van het Beroepsvoorbereidend leerjaar gedurende 2 weken het project ‘Anders dan Anderen’.

Naast hun gewone lessen die binnen dit project kaderden, deden de leerlingen heel wat uitstappen.

In de rusthuizen van Bocholt en Gerkenberg entertainden de leerlingen de bewoners en op het Stift namen ze een kijkje bij Sint-Vincentius, dat instaat voor voedsel- en kledinghulp aan minderbedeelden van Bree-Bocholt-Meeuwen.

Op school ondervonden de leerlingen de beperkingen van een blinde aan de hand van een klassikaal blindenspel bij LO en de algemene vakken. De BVL’ers gaven oud-leerkrachten in de praktijkhal uitleg om gezamenlijk een lantaarn uit hout mekaar te knutselen.

« 1 van 4 »
Print Friendly, PDF & Email
%d bloggers liken dit: